Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSПреди четири години, горе долу в същото време,

...
Редактор: e-mail: Кадър NOVA NEWSПреди четири години, горе долу в същото време,
Коментари Харесай

Велислава Кръстева за смъртта на Милен Цветков: Преди четири години и аз бях пътник, след като блъснаха колата ни

Редактор: 

e-mail: 

Кадър NOVA NEWS

Преди четири години, горе долу в това време, на 4 март по време на предизборната акция и аз пострадах по време на злополука. Аз бях пасажер, откакто колата ни беше блъсната от водач заради несъобразена скорост и напълно естествено, всяка такава тематика в мен провокира персонална, и съгласете се извънредно неприятна страст. А това, което се случи с Милен Цветков, е извънредно.

Така Велислава Кръстева от Движение за права и свободи стартира коментара си за войната по пътищата в " Пресечна точка " по NOVA NEWS.

Въпросът е обаче, големият въпрос, дали може единствено с промени в закона да борим войната на пътя, която е разследване на натрупвани дефицити, и във връзка с образование, на просвета, по повод към другите участници в придвижването, която в действителност дава и това възприятие за безотговорност на такива водачи, като въпросния лидер, и на всевъзможни други участници в ПТП-та, добави Кръстева. 

Това, за което доста сме разсъждавали като партия, и по какъв начин да се направи най-дълбоката и допустимо най- началната допустима предварителна защита на това, а това значи образование, образование и образование от най-ранна детска възраст. Още в детската градина дечицата, по-късно началните учебни заведения, и то не по съвместителство класната, която другояче е по пеене, да им поговори малко за сигурността на пътя, а нарочни и специфични учители, които да се занимават с това. Разбира се, образование в фамилията на нулева приемливост, образование, което значи да гледат родителите си по какъв начин се държат на пътя, и това е един доста необятен кръг, който до момента в който не се затвори и не се натрупва с години израстването на едно цяло потомство, което да бъде възпитано по различен метод, ние ще бъдем очевидци на такива мрачни събития и черна статистика, сподели още Кръстева.

Познавах Милен Цветков, гостувала съм му неведнъж. Това е извънредно, дали става въпрос за политик, журналст или елементарни хора, никой не трябва да губи живота си по този метод, приключи Велислава Кръстева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР